Hal zgodbe

Enostavne rešitve. Navdihujoči rezultati.

Kako prodaš terapevtsko mizo na drugi konec sveta? (Novak M)

Novak M je slovensko, družinsko in povsem v svet odprto podjetje z jasno vizijo in usmeritvijo. Razvijajo, izdelujejo in prodajajo industrijsko oblikovane medicinske izdelke visoke kakovosti.

Kaj vse se dogaja v jeziku, ki ga govori le malo ljudi? (CSDTJ)

Center za slovenščino kot drugi in tuji jezik s svojimi programi celovito strokovno skrbi za področje slovenščine kot drugega in tujega jezika ter slovenski jezik, literaturo in kulturo ter slovenistiko mednarodno promovira.

Zakaj v hotel Creina, zakaj prav v Kranj? (Hotel Creina)

Ker je na Gorenjskem, ker je le korak od urbanega mestnega življenja in prav toliko od pustolovščin v naravi, ker je avtorsko delo arhitekta Edvarda Ravnikarja, ker…

Kako s kartico oblikuješ konkurenčno prednost? (Petrol)

Petrol se kot vodilna slovenska naftna družba sooči s prihodom prvih bencinskih črpalk konkurenčnih naftnih družb.

Kako ohraniš pozornost utrujenega potnika z izgubljeno prtljago? (Ljubljana Airport)

Osrednje slovensko letališče doživlja razcvet. Število potnikov in obseg blaga strmo naraščata, povečuje se število letalskih družb, ki letališče izbirajo za svojo destinacijo.

Kako lahko en zaposlen opravi dvakrat več dela? (DHL Slovenia)

Ključ do uspeha logističnega podjetja so sistematizirani in urejeni poslovni procesi, zaradi česar ISO standard igra pomembno vlogo v poslovanju.

S katero besedo prodaš hišo? (Riko Hiše)

Riko hiše se kot mednarodno usmerjeno podjetje prvič odločijo oglaševati na spletu.

S katero gesto vzbudiš največ zanimanja? (Hervis)

Ena najprepoznavnejših trgovskih blagovnih znamk za športno opremo želi s spletno promocijo povečati število elektronskih naslovov posameznikov iz Slovenije.

Kako zunaj delovnega časa prodaš hlače? (MyTrueFit.com)

Novoustanovljeno podjetje išče rešitev elektronske trgovine, ki bi lahko funkcionalno rešila izziv podjetniške ideje: prodaja jeansa na način, ki omogoča čim učinkovitejše določanje ustreznosti kupljenega artikla.