Inženirji stabilno delujočih spletnih in mobilnih rešitev

Ključni izziv podjetja HAL INTERACTIVE je razvoj inteligentnih spletnih in mobilnih okolij, s katerimi lahko podjetja, ustanove ali organizacije izboljšajo svojo učinkovitost, zanesljivost in varnost poslovanja.

Na vsakem projektu je zato središče pozornosti postavljeno na izboljšanje izkušnje oziroma učinka ključnih uporabnikov, bistvo predlaganih rešitev pa je načrtno uveljavljanje celostnega pristopa.

 

Spletne strani

Na področju spletnih predstavitev imamo dolgoletne izkušnje in smo odličen dober sogovornik tako največjim in najzahtevnejšim, kot tudi vsem drugim, ki iščete ali izboljšujete svoj prostor pod virtualnim soncem.

Poskrbimo za dele vaše spletne strani, kjer menite, da ste v zaostanku ali na slabšem od konkurence, še raje pa imamo celostni pristop, kjer premislimo in poskrbimo za vse vidike vaše spletne predstavitve. Kadar so elementi enotno pripravljeni, usklajeni in optimizirani so tudi rezultati najboljši.

Analiziramo, svetujemo, načrtujemo in izvedemo.  Vse ali le del, ki ga potrebujete. Naš proces dela je osredotočen na uskladitev vseh vključenih elementov dobre spletne strani glede na dejavnost, potrebe, želje in zmožnosti  posameznega naročnika, hkrati pa razmišljamo kot njegov uporabnik  in skušamo vsebine predstaviti na način, kot jih le ta pričakuje. Če potrebujete novo podobo, nadgradnjo vsebin, optimizacijo obstoječe spletne strani ali vzpodbudo uporabnikov, da se vračajo na vašo spletno stran, morda nasvet, pokličite nas, pišite nam.

 

Inbound marketing

Inbound marketing je nova brenčavka, so na novo povezani in opredeljeni preizkušeni koncepti, ki vsak s svojo nalogo in ciljem prispevajo k celoti – strateškemu, dimenzioniranemu in merljivemu poslovanju.
Uvedemo ga scela, načrtovano in na več področjih hkrati, uvajamo pa ga lahko modularno, posamezne koncepte ločeno, a hkrati na vseh štirih segmentih povezovanja – v vsebini, pri komunikaciji, oblikovanju in optimizaciji.

pristajalne strani,
vsebine,
katalogi,
blog, e-pošta,
uporabniški nasveti,
FAQ, forumi, …

VSEBINE
Vsebina je vaša glavna skrb. Ne glede na prijaznost nagovora, privlačnost spletne strani ali opaznost v iskalcih, vsebina bo za vašo spletno stran, za vaš posel in s tem tudi za vas naredila največ za najdlje.
Vse se vedno začne in konča pri vsebinah, in kar se tiče spletnih strani, vam jo pomagamo napisati, strukturirati, ilustrirati in opremiti, kot je treba.

blog, e-mailing,
vsebine, CTA,
sociana omrežja,
analitika, oglaševanje,
nagradne igre, ankete,
raziskave, …

KOMUNIKACIJA
Način, kako komunicirate z obiskovalci in uporabniki, veliko pove o vas.
Ste formalni, duhoviti, zadržani ali razigrani, vse se neločljivo poveže z vami, vašimi produkti in ustvari sliko, ki jo vidijo vaše stranke, partnerji, uporabniki.
Ne le, da na to lahko vplivate. Na to želite, morate vplivati, to STE.

PRILAGODLJIVA:
zaslonu, telefonu, tablici

GUI=grafični uporabniški vmesnik
in UE=uporabniška izkušnja:
čista, jasna, intuitivna …

OBLIKA
Vaša podoba je vaš OBRAZ. Je to, kako vas vidijo drugi, preden si vzamejo čas, da preberejo, kar jim napišete. Oblika sporoča, kdo ste, v resnici odloča, ali se bo uporabnik seznanil tudi z vsebino. Vsebina je glavna, ampak, če ni ustrezno oblikovana, bo ves vaš trud zaman. Mi poznamo razliko med lep in privlačen, med narisan in ilustriran. Se gremo igrat?

Vsebinski:
referenčne povezave,

vsebine, slike
META oznake, …

Tehnnični:
struktura

kode, vsebin, naslovov,
META oznake,
analitika…

OPTIMIZACIJA ZA ISKALNIKE
Optimizacija spletnih strani za iskalce (SEO = search engine optimisation) je eden od ključnih dejavnikov, ki vplivajo na uspešnost spletne strani. Z njo vam zagotavljamo relevantnost, prepoznavnost in opaznost, posledično pa vam na spletno stran pripelje več obiskovalcev, ki potrebujejo natančno to, kar lahko ponudite. Pri nas jo znamo nastaviti, vzdrževati, spremljati, jo povezati z različnimi analitskimi spletnimi orodji ter interpretirati rezultate v povezavi z Google analitiko in drugimi orodji.

 

Domene

V podjetju Hal interactive nudimo našim naročnikom vse potrebno v zvezi z registracijo, podaljšanjem ali prenosom lastništva internetnih domen pod vrhnjo domeno .si ter drugih nacionalnih in komercialnih domen po povpraševanju.

POSTOPEK ZA REGISTRACIJO / PODALJŠANJE DOMENE

  1. Če želite registrirati novo domeno preverite, če je še prosta.
  2. Izpolnite obrazec za registracijo / podaljšanje domene (pdf).

Dokumente pošljite na e-naslov ali poštni naslov:
Hal interactive d.o.o.
Savska cesta 3
1000 Ljubljana

Po prejemu vaše vloge vam bomo izstavili predračun na naslov, naveden v obrazcu za pridobitev domene. Na podlagi prejetega plačila bo vaša vloga posredovana na Arnes najkasneje v dveh delovnih dneh. O uspešnosti registracije želene domene vas bomo obvestili po elektronski pošti.

POSTOPEK ZA PRENOS DOMENE Z DRUGEGA REGISTRARJA
V primeru, da ste že lastnik domene in želite v prihodnje urejati podaljševanje prek Hal interactive, nam to prosim sporočite na naslov domene@hal.si. V roku dveh dni bomo preverili možnosti za prenos in vas o tem obvestili po elektronski pošti.

POSTOPEK ZA PRENOS DOMENE LASTNIŠTVA
Če ste lastnik domene in jo želite prenesti na nekoga drugega oziroma če ste z lastnikom dogovorjeni, da prenese lastništvo na vas, lahko za vas uredimo tudi prenos lastništva domene. Na naslov domene@hal.si nam prosim sporočite vaše želje. V dveh delovnih dneh bomo preverili možnosti za prenos lastništva in vas o njih obvestili po elektronski pošti.

ŽELITE DODATNE INFORMACIJE?
Pokličite nas: 01-8310-130
Pišite nam: domene@hal.si

Cenik

za 1 leto za 2 leti za 3 leta za 4 leta za 5 let za 10 let
.SI 20,00 € 30,00 € 40,00 € 50,00 € 60,00 € /
.COM 20,00 € 35,00 € 48,00 € / 76,00 € 144,00 €
.NET 20,00 € 35,00 € 48,00 € / 76,00 € 144,00 €
.EU 20,00 € 35,00 € 48,00 € / 76,00 € 144,00 €
ORG 20,00 € 35,00 € 48,00 € / 76,00 € 144,00 €

V primeru, da želite registrirati eno izmed eksotičnih domenskih končnic (npr. it, .sk, .mk, .rs, itd) nas kontaktirajte.

 

Gostovanje na strežniku

V lasti in upravljanju imamo več strežnikov, ki se nahajajo na različnih lokacijah v Ljubljani, Gorici ter v tujini, v ekološko najbolj naprednem in varčnem data centru na svetu.

Vsi strežniki HAL INTERACTIVE so izključno v lastnem upravljanju in varnostno na visokem nivoju, pri svojih storitvah ne uporabljamo White Label Resell računov.

Operacijski sistem HAL INTERACTIVE strežnikov je CentOS, verzija 7, dodatno so zaščiteni s CLOUD LINUX 6.7 dodatkom, ki izolira posamezne uporabniške račune. več o tem

Na strukturo mesečnega pavšala vpliva več dejavnikov, ki imajo na vrednost pavšala različen vpliv:

  • predvidena poraba prostora (manjši vpliv);
  • predvideni promet na spletni strani v TB na mesec (glavni vpliv);
  • predvidena obremenitev procesorja pri delovanju spletne strani (srednji vpliv);
  • zahtevnost vzdrževanja varnostnih popravkov, ki je pri trgovinskih platformah bistveno večja kot pri enostavnih spletnih straneh.

cPanel Hosting

  XXS XS S M
Cena / mesec * 7,40 € 13,00 € 20,70 € 37,00 €
Cena / leto * 74,00 € 130,00 € 207,00 € 370,00 €
Prostora na disku 5 GB 10 GB 15 GB 25 GB
Mesečni prenos 100 GB 200 GB 300 GB 500 GB
Elektronskih predalov 20 50 100 500
FTP uporabnikov 10 20 40 60
Baz MySQL 10 20 40 60
Domene 1 5 15 35
IP naslovov deljen deljen deljen deljen
CloudLinux Nano virtualizacija da da da da
Backup * možen možen možen vključen

 

Spletno gostovanje je storitev zakupa prostora na strežniku. Sama izbira pravega paketa spletnega gostovanja je prvi pogoj, da bo vaša spletna stran delovala nemoteno in hitro. Prostor na strežniku je namenjen shranjevanju datotek in baz, ki sestavljajo spletne strani, trgovine in aplikacije, ter shranjevanju e-pošte. Želje naročnikov so različne, zato smo za vas pripravili štiri različne pakete gostovanja, med katerimi je možen brezplačen prehod na povsem enostaven način. Ob izbiri paketa spletnega gostovanja vam omogočimo dostop do nadzorne plošče cPanel, s pomočjo katere boste lahko sami urejali vašo domeno in paket gostovanja. V kolikor boste potrebovali kakršnokoli pomoč, vam nudimo strokovno pomoč preko e-pošte (support@hal.si) in telefona (01 831 01 30). Prvo leto je registracija in veljavnost domene (.si, .com., net., .eu, .info in .org) za obdobje enega leta brezplačna, kasneje pa stane 20 EUR + DDV.

V tem primeru je registracija in veljavnost domene za obdobje enega leta za vas brezplačna!

 

Spletne trgovine in e-commerce

V tem trenutku v Sloveniji internet uporablja 1.200.000 dnevnih uporabnikov. Z eno potezo si zagotovite uspešen prodajni kanal.

HAL INTERACTIVE spletne trgovine postavlja na uveljavljeni platformi WordPress z vtičnikom Woo-commerce ali na platform Magento, ki sta največkrat uporabljeni platformi za izdelavo spletnih trgovin na svetu. Zaradi svoje enostavnosti, kakovosti in prilagodljivosti sta primerni za vsa podjetja – mala, srednja in velika.

HAL INTERACTIVE ponuja izbiro – kupec izdelavo spletne trgovine zaupa Hal strokovnjakom ali se udeleži delavnice, kjer sam osvoji temeljna znanja o izdelavi spletne trgovine.

 

Namenske spletne aplikacije

Uporaba standardiziranih rešitev za nekatera podjetja pomeni nesprejemljivo stopnjo prilagajanja, tveganj ali nižanja obstoječih standardov kakovosti. To zlasti velja za podjetja, katerih poslovni model ali poslovni procesi temeljijo na aplikaciji in si zato ne morejo privoščiti, da bi ostali brez možnosti za nadaljnji razvoj in podporo.

HAL INTERACTIVE namensko razvija spletne aplikacije za podjetja in institucije, ki želijo kompleksne poslovne procese obvladati s spletno podprtimi rešitvami. Z odločitvijo za namenski razvoj kupec pridobi aplikacijo, ki v popolnosti zadovoljuje njegove uporabniške potrebe in je hkrati celostno integrirana v njegovo informacijsko okolje in procese.

Dinamika nadgradenj, sprememb in vzdrževanja je v popolnosti podrejena potrebam kupca.