Zakaj v hotel Creina, zakaj prav v Kranj?

Hotel Creina

DECEMBER 2015, v novo leto z novo spletno podobo

www.hotelcreina.si

Ko se odločamo, kje bomo preživeli noč ali počitnice, je eden od prvih in pomembnejših vtisov tudi izgled oz. podoba hotela. K temu sodi tudi spletna stran in če se uporabnik vrača v hotel, kjer mu je bilo nekoč lepo, želi vedeti, da se medtem čas za hotel ni ustavil, da je živel svoje življenje naprej in da je danes izboljšan prav za goste, ki ga cenijo, se vanj vračajo in ga priporočajo svojim znancem.

HAL PREDLAGA

Izvedbo osvežene podobe spletne strani z relevantnimi vsebinami in privlačnimi fotografijami ter pregleden uporabniški vmesnik z vsemi informacijami in kontaktnimi elementi, ki gostu olajšajo odločitev in izvedbo rezervacije.

VIZIJA

Glede na karakteristiko naročnikove dejavnosti je potrebno razmišljati o stalnih drobnih nadgradnjah in dopolnitvah uporabniške izkušnje obiskovalcev. Prava pot je izbira fleksibilne spletne platforme, ki omogoča enostavne, pogoste in hitre osvežitve podobe, dopolnitve funkcionalnosti in posodobitve vsebin.

DVA MESECA KASNEJE …

… spletno mesto beleži pohvalne ocene uporabnikov in povečanje obiska spletne strani, kar gre pripisati tudi optimizaciji spletne strani za iskalce, ki jo strukturirano podpirajo sodobne spletne platforme.