Pravilnik zasebnosti

  • Domov
  • Pravilnik zasebnosti
image
image
image
image
image

Pri nas cenimo vašo zasebnost, zato želimo biti povsem transparentni pri obdelavi vaših osebnih podatkov.

Spodaj si lahko ogledate, kako bomo vaše osebne podatke obdelovali, in sicer razvrščeno glede na proces obdelave.

Če ste obiskovalec spletne strani

Ko obiščete našo spletno stran, za kratek čas, najdlje pa do konca seje, shranimo vaš IP naslov. Če naš sistem ugotovi, da ne izvajate nobenih dejavnosti, ki bi ogrozile delovanje naše spletne strani, se ta podatek samodejno izbriše.

V primeru, da naš sistem ugotovi, da izvajate aktivnosti, ki so očitno nezakonite ali očitno uperjene v smer onemogočanja delovanja spletne strani, se vaš IP naslov shrani trajno in ga naš sistem uvrsti na črno listo IP naslovov (“black list“) in vam posledično onemogoči nadaljnjo uporabo spletne strani.


Podrobneje

Upravljavec: Hal interactive d.o.o., Kotnikova ulica 35, 1000 Ljubljana

Pravni temelji za obdelavo osebnih podatkov: na podlagi lastnega zakonitega interesa (6(1)f člen Splošne uredbe) upravljavec osebne podatke obdeluje tudi za namen varnosti spletne strani in preprečevanju nezakonitih aktivnosti na njej (denimo vdorov, phishing-a ipd.).

Kategorije uporabnikov: ponudnik gostovanja spletne strani in ponudnik varnostnih rešitev. Uporabniki osebne podatke obdelujejo izključno po navodilih in pod nadzorom upravljavca.

Rok hrambe: najdlje do konca seje (splošno pravilo) oz. trajno (za primere poskusa zlorab).

Pravice posameznikov: ugovor, dostop do podatkov, popravek, omejitev obdelave. Pravice je mogoče uveljavljati s pisno vlogo, poslano na naslov upravljavca, ali po elektronski pošti na kontakt.

Možnost pritožbe: zoper ravnanje upravljavca v zvezi z varstvom osebnih podatkov je mogoča pritožba oziroma prijava pri Informacijskem pooblaščencu RS.

Če nas kontaktirate preko spleta ali pošljete povpraševanje

Vaše osebne podatke bo na podlagi zakonitega interesa (komuniciranje s strankami in javnostjo) uporabil Hal interactive, d.o.o., Kotnikova ulica 35, 1000 Ljubljana, za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo. Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato pa jih bomo izbrisali. Če se boste odločili za kasnejše sodelovanje z nami, bomo uporabili drugo ustrezno pravno podlago (kot je npr. izvajanje pogodbe, o čemer vas bomo kasneje tudi posebej obvestili). Vaše osebne podatke bo lahko obdeloval tudi naš obdelovalec, pri katerem spletna stran gostuje in s katerim ima upravljavec sklenjeno pogodbo o obdelavi osebnih podatkov. Že med samo komunikacijo lahko zahtevate izbris vaših osebnih podatkov, ne da bi takšna privolitev vplivala na zakonitost obdelave do njenega preklica. Glede obdelave osebnih podatkov imate pravico dostopa do osebnih podatkov, pravico do popravka in do omejitve obdelave ter pravico do ugovora. Če menite, da vam vaših pravic ne bomo ustrezno izvrševali, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu RS.

Piškotki

Analitični piškotki:

Ime piškotkaOpisTrajanjeObdelovalec
_gaRegistrira enolični ID, ki se uporablja za ustvarjanje statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno mesto.2 letiGoogle LLC*
_gatPiškotke uporablja Google Analytics za zmanjšanje stopnje zahtev1 danGoogle LLC*
_gidRegistrira enolični ID, ki se uporablja za ustvarjanje statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno mesto.1 danGoogle LLC*

* ZDA, standardne pogodbene klavzule

Oglaševalski piškotki:

Ime piškotkaOpisTrajanjeObdelovalec
_fbpZagotavljanje prikaza oglasov v realnem času.90 dniFacebook Inc.*
frZagotavljanje prilagojenih oglasov, merjenje in izboljšanje oglasov90 dniFacebook Inc.*

* ZDA, standardne pogodbene klavzule

Nastavitve piškotkov lahko urejate tukaj.