Spletne trgovine

image
image
image
image
image

Prodajajte na spletu 24/7! 🛍

Dandanes ljudje vedno bolj cenijo udobje spletnega nakupovanja. Namesto da bi ure in ure hodili po trgovinah, kupujejo prek interneta, v vseh vremenskih razmerah, podnevi in ponoči.

Vsak dan vaši potencialni kupci brskajo po internetu ter se odločajo, kaj želijo kupiti in kje.

Spletni prodajalci imajo za prodajo na voljo minute, če ne sekunde. Navdušite jih s spletno trgovino osredotočeno na uporabniško izkušnjo in pridobite konkurenčno prednost pred tistimi, ki še niso sprejeli sveta spletne prodaje, v dobi, ko ljudje nenehno iščejo najhitrejše in najlažje načine za nakup.

Čas je, da stopite v korak s časom in izkoristite rast spletne prodaje.

Začnimo projekt

Želite, da najprej skupaj pregledamo vašo spletno trgovino in ocenimo, ali potrebuje celostno prenovo ali le osvežitev?
Naročite se na brezplačen pregled spletne strani.

Spletna trgovina po vaši meri

Uspeh spletne trgovine ni odvisen samo od kakovosti njenih izdelkov. Pomembno je tudi, kako se spletno mesto trži in kako je zasnovano.

Spletna trgovina bi morala biti konkurenčna prednost in ne težavna izkušnja. Zato smo tukaj mi, da vam pomagamo!

Podroben posvet

Spletna trgovina po meri

Zasnovana za uspeh

Proces izdelave spletne trgovine

Cilj je pomagati kupcem, da hitreje pridejo do želenega in ne da bi pri tem zašli v nepotrebne zapletenosti, ki lahko ovirajo pot do nakupa. Proces izdelave spletne trgovine vključuje tri glavne mejnike oz. faze.

#1

Strategija in oblikovanje

Vsak projekt spletne trgovine se začne s poglobljeno analizo vašega ciljnega kupca, vaše panoge in trenutnih trendov. Na podlagi raziskav razvijemo oblikovalsko zasnovo, ki vam ne samo pomaga, da ste videti dobro na spletu, temveč tudi povečuje konverzije in prodajo.

#2

Izdelava spletne trgovine

Po odobritvi oblikovanja postavimo razvojni strežnik, kjer lahko ves čas razvoja spremljate postopek in opazujete, kako vaše spletne sanje postajajo resničnost. Vnesemo izdelke in skupaj z vami pripravimo tudi privlačna besedila, ki bodo segla v srca (in denarnice 💰) vaših potencialnih kupcev.

#3

Objava in optimizacija

V zadnji fazi vašo spletno trgovino prenesemo na produkcijski strežnik in jo javno objavimo. Poskrbimo tudi, da vaša nova spletna trgovina deluje brezhibno in hitro. Vodenje spletne trgovine je praktičen in živ proces, zato vam nudimo podporo v vsaki fazi upravljanja spletne trgovine.

Pogosta vprašanja & odgovori

Vi imate vprašanja, mi imamo odgovore. Spodaj najdete nekaj najpogostejših. Imate vprašanje, na katerega še nismo odgovorili? Stopite v stik z nami.

 • Kaj je spletna trgovina?

  Spletna trgovina je spletna stran, ki omogoča nakup in prodajo blaga ali storitev na spletu.

 • Katero platformo uporabljate za spletne trgovine?

  Uporabljamo kombinacijo WordPress-a (sistem za upravljanje vsebin) in WooCommerce (vtičnik za e-trgovino). Skupaj ponujata zmogljivo rešitev za elektronsko poslovanje s sposobnostjo prilagajanja in podpiranja različnih zahtev. WooCommerce je tudi hiter in intuitiven, dobro zasnovan, izjemno robusten in zelo prilagodljiv.

 • Koliko stane razvoj spletne trgovine?

  Stroški razvoja spletne trgovine bodo odvisni od obsega in zapletenosti projekta, čeprav na splošno zahteva več dela kot običajna spletna stran in je zato dražja. Stroški se začnejo pri približno 2000 EUR, pri velikih projektih s kompleksnimi zahtevami in obsežno prilagoditvijo pa lahko dosežejo tudi 50 000 EUR.

 • Kaj je dobra spletna trgovina?

  Dobra spletna trgovina mora biti dobro oblikovana, hitra in varna. Na dobro zasnovani spletni trgovini bodo uporabniki lahko brskali in kupovali izdelke na enostaven in intuitiven način. Prav tako se morajo počutiti, kot da lahko zaupajo blagovni znamki in spletnemu mestu, kar pomeni, da mora biti vaš dizajn videti verodostojen, profesionalen in skladen s CGP-jem podjetja.

 • Kaj je gostovanje spletnih trgovin?

  Gostovanje za spletno trgovino, ki je zasnovano tako, da podpira zahteve spletne trgovine. Spletne trgovine potrebujejo varno okolje za gostovanje, možnost hitrega nalaganja in zagotovljeno neprekinjeno delovanje. Našim naročnikom ponujamo gostovanje na hitrih NVME strežnikih z možnostjo najema zasebnega virtualnega strežnika.