Spletne strani

image
image
image
image
image

Naredite dober prvi vtis! 🤩

Ljudje si ustvarijo mnenje o vas oz. vašem podjetju na podlagi vaše spletne strani, zato mora ta izražati strokovnost in profesionalnost vas in vašega dela.

Imate le nekaj dragocenih sekund, da jim sporočite, kdo ste, kaj počnete, komu so vaše storitve namenjene in zakaj ste najboljša izbira.

Vendar, samo lepo oblikovana spletna stran ne bo dovolj… V živo hitro pridobite zaupanje svojih potencialnih strank, na spletu pa to nalogo prepustite svoji spletni strani, zato morate poskrbeti, da bo svoje delo dobro opravila. Mi vam pri tem pomagamo! Kliknite na spodnji gumb in začnimo načrtovati vašo novo spletno podobo.

Začnimo projekt

Želite, da najprej skupaj pregledamo vašo spletno stran in ocenimo, ali potrebuje celostno prenovo ali le osvežitev?
Naročite se na brezplačen pregled spletne strani.

Gradimo zaupanje. Ne samo spletnih strani. 💪

Vaša spletna stran mora biti oblikovana tako, da dela namesto vas in ne obratno. Naša ekipa bo za vas oblikovala spletno stran na podlagi najnovejših trendov spletnega oblikovanja, ob tem pa bomo vedno mislili tudi na vaše obiskovalce in (potencialne) stranke, kar bo pozitivno vplivalo na njihovo izkušnjo in vaše rezultate.

Raziskava trga in konkurence

Strateško načrtovanje in določanje ciljev

Oblikovanje osredotočeno na konverzije

Proces izdelave spletne strani

Spletna stran ni statična slika, ampak dinamična, živa stvar. Včasih se je treba vrniti in poustvariti nekaj na podlagi boljših informacij. Proces izdelave spletne strani vključuje tri glavne mejnike oz. faze.

#1

Strategija in oblikovanje

Vsak projekt spletne strani se začne s poglobljeno analizo vaše idealne ciljne stranke, vaše panoge in trenutnih trendov. Na podlagi raziskav razvijemo oblikovalsko zasnovo, ki vam ne samo pomaga, da ste videti dobro na spletu, temveč tudi povečuje konverzije.

#2

Izdelava spletne strani

Po odobritvi oblikovanja postavimo razvojni strežnik, kjer lahko ves čas razvoja spremljate postopek in opazujete, kako vaše spletne sanje postajajo resničnost. Medtem skupaj z vami pripravimo tudi privlačna besedila, ki bodo segla v srca (in denarnice 💰) vaših obiskovalcev.

#3

Objava in optimizacija

V zadnji fazi vašo spletno stran prenesemo na produkcijski strežnik in jo javno objavimo. Poskrbimo tudi, da vaša nova spletna stran deluje brezhibno in hitro. Implementiramo popolni spletni ekosistem – vašo spletno stran povežemo z aplikacijami, ki jih vsakodnevno uporabljate, ter jo tehnično podpremo in pripravimo za vaše marketinške aktivnosti.

Pogosta vprašanja & odgovori

Vi imate vprašanja, mi imamo odgovore. Spodaj najdete nekaj najpogostejših. Imate vprašanje, na katerega še nismo odgovorili? Stopite v stik z nami.

 • Ali bo moja spletna stran dobro izgledala tudi na telefonih in tablicah?

  Seveda! Odzivne oblike spletne strani ne poudarjamo posebej, saj je to za nas že nekaj samoumnevnega. Vse spletne strani so narejene po najboljših standardih, kar vključuje tudi prilagajanje oblike glede na velikost zaslona.

 • Katere materiale potrebujete za izdelavo spletne strani?

  Več, kot nam jih pošljete, boljše bo. Toplo priporočamo, da si priskrbite visoko kakovostne fotografije (vas, vaše ekipe), saj bo le tako spletna stran dobila pravo osebnost, vaši obiskovalci pa vam bodo hitreje zaupali. V primeru, da te možnosti nimate, vam poiščemo kvalitetne in relevantne “stock” fotografije. Imamo tudi veliko zbirko grafik in ikon, ki bodo spletno stran še dodatno poživile.

 • Ali mi pripravite tudi besedila za spletno stran?

  V naši ekipi trenutno nimamo pisca besedil, lahko pa vas povežemo z našimi partnerji, ki bodo to delo vrhunsko opravili. Če želite besedila pripraviti sami, vam pred začetkom oblikovanja spletne strani svetujemo, kakšne vrste besedil pripraviti. Z vprašalnikom vam pomagamo odkriti bolečine vaše ciljne skupine, stopnjo ozaveščenosti obiskovalca in prednosti vaše ponudbe. Podamo vam tudi konstruktivno kritiko na vaša pripravljena besedila in vam na podlagi izkušenj in analitike svetujemo kako jih popraviti, da bodo dosegla pravi učinek.

 • Boste zame izvajali tudi marketinške kampanje?

  Ne. Že pred časom smo se odločili, da bomo vso svojo pozornost in energijo usmerili v spletne strani in trgovine z željo, da dostavimo naročnikom spletno stran, ki jim bo prinesla želene rezultate, ob tem pa nenehno spremljamo analitiko, trg in nove trende. Tako digitalni marketing kot izdelava spletnih strani zahtevata veliko časa in znanja, če želimo svoje delo res dobro opraviti. Če potrebujete digitalni marketing (Facebook, Instagram, Google oglase) vas lahko povežemo z našimi zanesljivimi partnerji.

 • Koliko stane izdelava spletne strani?

  Za to vprašanje žal nimamo enostavnega odgovora. Spletno stran prilagodimo vašim željam, potrebam, ciljni publiki,… Tako na ceno vpliva precej dejavnikov, običajno pa se začne pri 1000 EUR. Predlagamo, da stopite v stik z nami in skupaj najdemo rešitev, ki vam ustreza.

 • Spletno stran že imam/o in jo želim/o le posodobiti. Kako nam lahko pomagate?

  V tem primeru bo za vas bolj primerna naša storitev WP Asistenca, kjer ponujamo varnostne, tehnične, grafične in vsebinske posodobitve, razširitve ter podporo.

 • Kaj pomeni spletni ekosistem?

  Spletna stran je marketinško orodje in običajno središče vseh vaših spletnih aktivnosti in kampanj. Vsakodnevno uporabljate različne aplikacije, kot so e-pošta, Facebook, CRM programi, preglednice in podobno. Popolni spletni ekosistem je naša storitev, kjer te aplikacije med seboj povežemo, pošiljamo in preoblikujemo podatke in vam ob tem prihranimo čas in denar.